opel-onderhoud-reparatie-diagnose

Opel onderhoud, reparatie en diagnose vakkundig uitgevoerd door de technici van Autobedrijf Wout Bouman.

OPEL ONDERHOUD, REPARATIE EN DIAGNOSE

Uw Opel vraagt om vakkundig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is immers een complexe en bijzondere auto.

Bij Wout Bouman werken vakkundige en goed gemotiveerde technici. In de goed geoutilleerde werkplaats heerst een prettige werksfeer, waarin het gewoon leuk is om te werken. Service bij Wout Bouman waarborgt niet alleen het kwaliteitsbehoud van uw Opel, maar ook uw rijplezier.

OPEL DIAGNOSE

In elke moderne Opel vinden we tegenwoordig veel, zeg maar gerust heel veel elektronica. De geïntegreerde On Board Diagnose herkent eventuele storingen in de elektronica in een vroeg stadium. Aanwezige storingen worden in het foutgeheugen opgeslagen en kunnen met behulp van computer ondersteunde systemen geanalyseerd worden.

Bij Wout Bouman wordt met dealerlevel diagnose systemen gewerkt. Programmeer functies zijn tegenwoordig van groot belang, omdat een nieuw regelapparaat meestal een vorm van (her)programmeren vereist nadat deze vervangen is, of geconfigureerd moet worden om goed te functioneren. Logisch dat wij professionele diagnose apparatuur gebruiken tijdens de werkzaamheden aan uw Opel. Waar nodig verbinden wij onze diagnose apparatuur via een online verbinding met de Opel technische informatie website. Zo bent u zeker dat wij uw Opel met de juiste software programmeren mocht dat nodig zijn.

┬ę 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service