MERCEDES-BENZ ONDERHOUD, REPARATIE EN DIAGNOSE

Mercedes-Benz onderhoud, reparatie en diagnose werkzaamheden worden bij Autobedrijf Wout Bouman vakkundig uitgevoerd door gepassioneerde auto-technici.

MERCEDES-BENZ ONDERHOUD, REPARATIE EN DIAGNOSE

Uw Mercedes-Benz vraagt om vakkundig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Het is immers een complexe en bijzondere auto.

Bij Wout Bouman werken vakkundige en goed gemotiveerde technici. In de goed geoutilleerde werkplaats heerst een prettige werksfeer, waarin het gewoon leuk is om te werken. Service bij Wout Bouman waarborgt niet alleen het kwaliteitsbehoud van uw Mercedes-Benz, maar ook uw rijplezier.

MERCEDES-BENZ DIAGNOSE

In elke moderne Mercedes-Benz vinden we tegenwoordig veel, zeg maar gerust heel veel elektronica. De geïntegreerde On Board Diagnose herkent eventuele storingen in de elektronica in een vroeg stadium. Aanwezige storingen worden in het foutgeheugen opgeslagen en kunnen met behulp van computer ondersteunde systemen geanalyseerd worden.

Bij Wout Bouman wordt met dealerlevel diagnose systemen gewerkt. Programmeer functies zijn tegenwoordig van groot belang, omdat een nieuw regelapparaat meestal een vorm van (her)programmeren vereist nadat deze vervangen is, of geconfigureerd moet worden om goed te functioneren.

┬ę 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service