BMW

Autobedrijf Wout Bouman voor BMW onderhoud, reparatie en diagnose van storingen

BMW ONDERHOUD, REPARATIE EN DIAGNOSE

Uw BMW is uitgerust met een onderhoudsintervalsysteem. In de nieuwe modelseries worden de belangrijke slijtage delen en vloeistoffen permanent gecontroleerd door het Condition Based Service systeem.

Bij Wout Bouman werken vakkundige en goed gemotiveerde technici. In de goed geoutilleerde werkplaats heerst een prettige werksfeer, waarin het gewoon leuk is om te werken. Service bij Wout Bouman waarborgt niet alleen het kwaliteitsbehoud van uw BMW, maar ook uw rijplezier.

BMW DIAGNOSE

In elke moderne BMW vinden we tegenwoordig veel, zeg maar gerust heel veel elektronica. De geïntegreerde On Board Diagnose herkent eventuele storingen in de elektronica in een vroeg stadium. Aanwezige storingen worden in het foutgeheugen opgeslagen en kunnen met behulp van computer ondersteunde systemen geanalyseerd worden.

Bij Wout Bouman wordt met dealerlevel diagnose systemen gewerkt. Dit biedt ongekend veel mogelijkheden. Alle regelapparaten kunnen vervangen en gecodeerd worden met behulp van ons diagnose-systeem. Programmeer functies zijn tegenwoordig van groot belang, omdat een nieuwe ECU meestal een vorm van (her)programmeren vereist nadat deze vervangen is, of geconfigureerd moet worden om goed te functioneren.

┬ę 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service