Recent

Volvo C30 1.8 16V met hardnekkige gasklep storing

Hardnekkige Volvo gasklep storing

Het gasklephuis van diverse Volvo modellen met benzinemotoren kan storingen veroorzaken. Symptomen kunnen zijn onregelmatig stationair draaiende motor, motor mist vermogen, auto gaat in noodloop. Vaak gaat de klacht gepaard met een brandend motormanagementlampje en/of ETC lampje. In de meeste gevallen volstaat een reparatie van het gasklephuis en een zogenaamde ECM Reload om het probleem te verhelpen. Soms kan het echter anders lopen en blijkt de storing een stuk hardnekkiger te zijn. 

Mogelijke foutcodes 91A7, 91B7, 903F, 9150, 9160, 0284, P2008., P1549.

Volvo diagnose en reparatie

In onze werkplaats beschikken wij over de juiste kennis, informatie en tools om de storing aan uw Volvo te kunnen vaststellen. Ook de noodzakelijke ECM Reload kunnen wij uitvoeren. Wij beschikken over het Volvo VIDA 2015 diagnose systeem inclusief een officiële online verbinding met Volvo Zweden. 

Contact

Wilt u contact met onze techneuten? Dat kan via T 0416-691396. Stuurt u liever een email? Gebruik dan het formulier op onze website. Vermeld altijd het kenteken van uw auto in de email. Zo hebben wij snel de juiste voertuiggegevens bij de hand. 

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service