Recent

Vacature Eerste Autotechnicus

Ben jij de Eerste Autotechnicus die ons team komt versterken? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren Eerste Autotechnicus die graag sleutelklussen aanpakt. In onze werkplaats werk je aan met name Duitse, Franse en Italiaanse personen- en bedrijfsauto’s. Je voert onderhoud en motor, tranmissie, onderstel en verder voorkomende reparaties zelfstandig en nauwkeurig uit. Het hebben van het APK2 keurmeesterdiploma geniet de voorkeur.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je gaat werken in een dynamische werkplaats met veel specialistische kennis en gereedschap. Ons team bestaat uit gepassioneerde techneuten elk met eigen specialisaties. Binnen ons autobedrijf juichen we het toe dat jezelf verder ontplooit en specialiseert. Om het kennisniveau op peil te houden stimuleren we je om trainingen te volgen en werken we met een persoonlijk opleidingsplan. Wij bieden je een full-time baan.

Over ons

Autobedrijf Wout Bouman is een high-tech familie autobedrijf. Het bedrijf is in 1975 gestart door Wout Bouman. In dit veelzijdige autobedrijf worden alle voorkomende werkzaamheden aan met name Duitse, Franse en Italiaanse personen- en bedrijfsauto’s uitgevoerd. Hiervoor is een uitgebreid assortiment aan gereedschappen en diagnose-apparatuur aanwezig.

Uiteraard worden er ook occasions met Bovag garantie verkocht. Het afleveren van deze occasions wordt door ons uitermate serieus genomen en we besteden hier dan ook veel aandacht aan. Ons volgens de Focwa Standard gecertificeerd schadebedrijf voert schadeherstel en autoglas reparaties uit. Verder richten wij lichtmetalen velgen en hebben we een startmotor en dynamo reparatie service.

Wil je meer te weten komen over ons autobedrijf? Kijk gerust eens op onze website www.woutbouman.nl.

Reageren

Jouw reactie met daarin je cv en motivatie op deze vacature kun je sturen aan frank@woutbouman.nl.  

 

 

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service