Recent

UItlijnen

UItlijnen van uw auto

Tijdens het uitlijnen wordt de afstelling van de wielophanging en onderstel van uw auto gecontroleerd. Een verkeerd uitgelijnde auto kan klachten vertonen, zoals:

het naar links of naar rechts trekken van de autoonstabiel weggedragtrilling of shimmy in stuurwielstuurwiel staat niet in recht uitstand wanneer auto rechtuit rijdtovermatige of een "scheve" slijtage van de banden

Gepassioneerde techneuten zorgen voor een optimale afstelling van de wielophanging

Nauwkeurig uitlijnen

Met behulp van onze Hunter uitlijn-equipment kunnen wij een nauwkeurige vierwiels-uitlijning van uw auto uitvoeren. De WinAlign® alignment software beschikt over een zeer grote database met voertuig-specifieke uitlijngegevens en geeft ons informatie over vele gepatenteerde afstelprocedures.

Specialisme: Mercedes-Benz uitlijnen

Onze Hunter uitlijn-equipment voldoet aan de specifieke eisen die Mercedes-Benz nodig acht om een nauwkeurige vierwielsuitlijning te kunnen uitvoeren. De WinAlign® Software is op enkele punten aangepast om aan de gestelde specificatie te voldoen.

De Romess hellingsmeter is speciaal ontwikkeld en gehomologeerd door Mercedes Benz. Dit is een elektronische waterpas voor het berekenen van de hellingshoek. De Romess hellingsmeter dient op alle modellen van Mercedes Benz vanaf 1998 gebruikt te worden om een nauwkeurige vierwiels uitlijning te kunnen uitvoeren. De uitkomsten van de meting met de Romess meter worden door de WinAlign® Software gebruikt om tot een nauwkeurige vierwielsuitlijning te komen.

Romess hellingsmeter

Contact

Met behulp van de Hunter uitlijn-equipment, de Romess hellingsmeter en onze dealerlevel diagnose apparatuur kunnen wij het complete Mercedes-Benz modellen gamma zeer nauwkeurig uitlijnen. Wilt u ook uw auto laten uitlijnen door onze specialisten, neem dan contact met ons op via T 0416-691396 of maak een afspraak via de online planner.

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service