Recent

Oplossing voor Audi A6 met foutcode 00288

Audi A6 (4F) met foutcode 00288

De Audi A6, model 4F, kampt met een vervelend probleem aan de stuurkolom vergrendeling. Namelijk foutcode 00288 ontstaat, waarna het stuurslot niet meer ontgrendeld en het contact ook niet aan kan. Op het internet staan noodoplossingen waarbij met een VAG-COM kabel de foutcode gewist wordt. Dit is een tijdelijke oplossing. Wij kunnen ons voorstellen dat u opzoek bent naar een permanente oplossing van deze irritante storing.

De Audi dealer levert geen losse stuurkolom vergrendeling. Deze module wordt in zijn geheel met een complete stuurkolom geleverd. Een duur onderdeel dat dus algauw een gepeperde offerte tot gevolg heeft bij de storing 00288 - Bediening vergrendeling stuurkolom (N360).

Inmiddels zijn wij ook defecte stuurkolom vergrendelingen tegengekomen waarbij geen foutcodes worden opgeslagen. Diagnose hiervan is mogelijk in onze werkplaats.

Audi levert het regelapparaat voor elektronische stuurkolomvergrendeling niet los. Het maakt deel uit van de complete stuurkolom.

Vervangen van de complete stuurkolom is niet noodzakelijk

Wij hebben gereviseerde regelapparaten voor elektronische stuurkolomvergrendeling op voorraad. Hiermee kunt u de storing 00288 ook in uw Audi A6 verhelpen.

Hoe gaat de reparatie van foutcode 00288 in z'n werk?

Uw Audi A6 komt naar onze werkplaats in Wijk en Aalburg. Wij vervangen het regelapparaat voor elektronische stuurkolomvergrendeling. Aansluitend zorgen wij ervoor dat het gereviseerde regelapparaat op de startblokkering van uw Audi wordt aangepast met behulp van geschikte diagnose apparatuur.

Voor autobedrijven

Bent u werkzaam in een autobedrijf? Lees dan hier verder hoe we u met het oplossen van deze storing kunnen helpen.

Contact

Via T 0416-691396 komt u met onze techneuten in contact. Zij helpen u graag verder om de 00288 storing aan uw Audi A6 te verhelpen.


Vragen of opmerkingen?

Onderwerp
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon
Bericht*
Autobedrijf Wout Bouman verzekert mij met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met mijn persoonlijke gegevens conform de Wet op de Privacy en belooft daarmee deze gegevens niet te verstrekken aan derden.
© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service