Recent

Opel Corsa-D start plotseling niet meer

Opel Corsa-D start niet en sleutellampje knippert

De laatste tijd hebben we verschillende Opel Corsa-D rijders in onze werkplaats op bezoek gehad. De klacht van hun Corsa-D kunnen we het beste beschrijven middels onderstaand filmpje. De motor kan in ieder geval niet gestart worden. Vaak is de klacht ontstaan nadat de accu ontladen is geweest.

Diagnose

Een volledige systeem-scan van de auto-elektronica levert de volgende foutcodes in de immobiliser: B1000 -36, B3114 -00, B3925 -00, B3929 -00 en B3977 -00. In de motormanagement computer vinden we de storingscodes P1632 -00, P1678 -00 en P1679 -00. Verder komen we in het instrumentenpaneel storing B3902 -00 nog tegen.

Foutcodes in de immobiliser

Foutcodes in het motormanagement

Foutcodes in het instrumentenpaneel

Diverse programmeer tools voor Opel in onze werkplaats

Reparatie

Onze techneuten kunnen dit probleem van de Opel Corsa-D adequaat en snel oplossen. Door de software van de regeleenheden in uw Corsa-D te herprogrammeren voorkomen we dat u nogmaals met deze vervelende storing geconfronteerd wordt.

Het is voor ons vanazelfsprekend dat wij professionele diagnose apparatuur gebruiken tijdens de werkzaamheden aan uw Opel. Waar nodig verbinden wij zelfs onze diagnose apparatuur via een online verbinding met de Opel technische informatie website. Zo bent u zeker dat wij uw Opel met de juiste software programmeren.

Na deze ingreep kunt u weer met het volste vertrouwen van uw auto genieten.

Contact

Onze techneuten zijn echte gepassioneerde vakidioten. In onze high-tech uitgeruste werkplaats werken zij aan uw Opel. Wilt u in contact komen met onze techneuten? Dat kan op verschillende manieren. Via T 0416-691396 of middels het contactformulier op onze website.

Reacties (1)

Reactie toevoegen
Murat
13 uren geleden
Hallo
Na het wisselen van accu geeft mijn corsa d immo fout aan dus hij doet niks meer, kunt u dat oplossen? Mvg

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service