Recent

Ojee een slechte review op onze website

Een onvoldoende gescoord

Afgelopen week kregen wij een onvoldoende binnen via de review mogelijkheid op onze website. Niet leuk natuurlijk. Alleen willen we graag delen met iedereen hoe we aan deze onvoldoende zijn gekomen. Het is namelijk een erg interessant verhaal.

Op donderdag 30 oktober 2015 ontvingen wij om  11.45 uur een email in onze inbox. De email was verstuurd via de Autotrader occasion website. Wij adverteren daar onze occaisons.  Hier een afdruk van de bewuste email.

Het is altijd leuk om reacties te krijgen op de uitgestalde handelswaren. De bewuste Ford Fiesta is een prachtige auto. Hieronder ziet u om welke auto het gaat. 

Elke dag ontvangen wij natuurlijk enorm veel email berichten. Voor de Fiesta is veel belangstelling. Zoals u en wij in de email kunnen lezen ontvingen wij een bod van € 9.500 op deze Fiesta. In een dergelijk bod hebben wij geen interesse. Er wordt immers zo'n € 1.400 onder de vraagprijs geboden. Dit hebben wij dezelfde dag om 12.55 uur per email laten weten. 

Een kort en bondig antwoord. Netjes ondertekend door een van onze mensen. Misschien niet het antwoord dat je als bieder op zo'n fraaie Ford Fiesta graag wil horen, maar wel een realistisch antwoord. Wij gaan zeer zorgvuldig om met onze prijspositionering op internet waar het onze occasions betreft. De meeste consumenten zoeken met het prijsfilter ingesteld op laag naar hoog. Een te hoge prijs zorgt ervoor dat de mogelijke kopers de auto's niet zullen vinden. Daarbij is het een eenvoudig klusje met de occasions zoekportalen om snel een beeld te krijgen van realistische marktconforme prijzen. Om 13.36 uur kwam dit bericht in onze inbox. 

En even later was daar de review op onze website.

We hadden de email keurig ondertekend. We hebben kort en bondig aangegeven dat we in dit voorstel geen interesse hadden. Alles met een response tijd van nog geen twee uur. Ja het antwoord was aan de korte kant, dat geven we toe. 

Bekijk hier onze reviews. Op de website van de ANWB staan er ook een paar. 


Vragen of opmerkingen?

Onderwerp
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon
Bericht*
Autobedrijf Wout Bouman verzekert mij met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met mijn persoonlijke gegevens conform de Wet op de Privacy en belooft daarmee deze gegevens niet te verstrekken aan derden.
© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service