Recent

Ford Focus 3 fase 2 achteruitrijcamera

Originele achteruitrijcamera voor Ford Focus III fase 2 met sync 2

Naar aanleiding van ons blog verhaal over de achteruitrijcamera van de Ford Focus MK3 kregen we nu ook de vraag of we dit trucje konden uitvoeren op een Focus III facelift. Oftewel Focus 3 fase 2. In de Focus die we nu aangeboden kregen zat een SYNC generatie II audio systeem. We beginnen dan altijd met het uitpluizen van de elektrische schema's. Hierna bekijken we of we onderdelen kunnen verkrijgen of dat we zoals bij de Ford-fiesta-mk7 zelf onderdelen moeten gaan maken. Dit is vaak een heel uitzoekwerk, maar onze ervaring met de eerste type Focus III verkorte ons vooronderzoek. De Focus uit 2016 kwam naar onze werkplaats en we gingen we aan de slag. Sommige van ons hebben het reeds op Facebook gezien. Ook deze Focus ging op pad met een hele gave optie extra.

 

Zoals men kan zien werken de lijnen van het scherm keurig samen met de stuurbewegingen. Ook is er een extra menu in de APIM gekomen waarmee de instelling van de camera achter aangepast kan worden.

Extra menu voor de camera

Foutjes recht zetten

Meer en meer Ford dealers vinden de weg naar Wijk en Aalburg. Tijdens het bestelproces gebeurt het soms dat de verkoper een vinkje vergeet. Hierdoor mist de nieuw geleverde Ford dus een optie die de klant wel besteld had. Of de klant belt later dat hij toch graag nog die optie van cruise-control of achteruitrijcamera wil hebben. In veel gevallen bieden wij met onze originele opties dan de oplossing.

Contact

Via T 0416-691396 zijn we gemakkelijk te bereiken. Een email sturen kan ook. Vermeld altijd het chassisnummer in uw bericht. 

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service