Recent

Cruise Control retrofit voor Focus II based modellen

Originele cruise-control voor de Focus II modellen

Onze techneuten hebben, in navolging van de Focus III het nu ook voor elkaar gekregen om originele cruise-control achteraf in te bouwen op de modellen in de Focus II range. OP de foto's op deze pagina ziet u C-max welke we voorzien heben van cruise control. Het systeem word geïntegreerd in de voertuig elektronica. Hierdoor werkt het beter en mooier dan de aftermarket systemen. Ook is het nog eens goedkoper dan de goede alternatieven cruise-control systemen zoals bijvoorbeeld een John Gold.

Voor deze cruise control retrofit is een vierspaaksstuurwiel een vereiste

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal vereisten waaraan de auto moet voldoen. We kunnen deze vereisten voor u controleren in onze werkplaats. U kunt zelf eenvoudig controleren of uw Focus / C-Max voorzien is van een vierspaaksstuurwiel zoals op bovenstaande foto is afgebeeld. Heeft u een driespaaksstuurwiel dan komen de kosten van een vierspaaksstuurwiel bovenop de standaard retrofit prijs. Wij of u kunnen een gebruikt of een nieuw stuurwiel regelen. 

De Body Control Module

Als we de auto in onze werkplaats hebben kunnen we de andere voorwaarde controleren en eventueel de extra kosten met u bespreken voor het uitvoeren van de cruise control retrofit. We controleren onder andere de Body Control module.

Contact

Wij voeren de cruise control retrofit voor uw Ford FOcus II / C-MAx uit vanaf € 399,- incl btw. Heeft u interesse in deze comfort functie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via T 0416-691396 of via dit formulier.

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service