Recent

BMW 3-serie (E91) verlichting achter werkt niet goed

Beenruimte module defect?

Foutcode 9CBB en / of 9CBC in de BMW FRM Beenruimte module opgeslagen? Regelmatig verschijnen er BMW 3-series van het model E90/E91 in onze werkplaats met storingen aan de verlichting. In dit geval kwam de eigenaar van een E91 binnen met een offerte op zak voor het vervangen van de Beenruimte module, door BMW FRM moduul genoemd. De foutcode 9CBC was opgeslagen en het rechter achterlicht brandde niet.

Zoals aangegeven in ons Fixed & Gone blog hebben we hier een gunstige alternatieve reparatie voor beschikbaar. De BMW E91 eigenaar maakte er dankbaar gebruik van.

De FRM beenruimte module wordt vaak vernieuwd voor de aanwezigheid van foutcode 9CBC in combinatie met verlichtingsproblemen., Een kostbare aangelegenheid. Wij kunnen u een voordelig reparatie alternatief bieden.

Dat deze BMW eigenaar niet de enige is die tegen dit probleem aanloopt, blijkt wel. Op het internet kom je veel vragen over de 9CBB en 9CBC foutcodes tegen.

Contact

Bent u op zoek naar een BMW specialist voor onderhoud, reparatie of zelfs diagnose van een storing? Neem gerust contact met ons op. Onze techneuten zijn gepassioneerde vakidioten. Via T 0416-691396 komt u snel met ze in contact. U kunt ook het online afspraakformulier hier op de website gebruiken. 

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service