Recent

Autosleutels

Autosleutels

Wist u dat een moderne autosleutel een vernuftig onderdeel is. De sleutel bevat een transponder met geprogrammeerde data die ervoor zorgt dat de startblokkering van uw auto vrij gegeven wordt, zodra het contact aan gezet wordt. Vaak is ook een afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling in de sleutel geïntegreerd.

Wanneer u een auto koopt is het logisch dat u zich afvraagt of u alle sleutels van de verkoper van de auto heeft ontvangen. In het verleden kunnen immers sleutels verloren zijn gegaan. Of extra sleutels kunnen bij besteld zijn door de vorige eigenaar. De auto kan dus meer dan de twee originele sleutels hebben, die niet in uw bezit zijn.

In onze werkplaats kunnen wij voor u controleren hoeveel sleutels op uw auto geprogrammeerd zijn. Zo weet u zeker dat u de enige bent met werkende sleutels van uw auto, zodat niemand anders onbedoeld uw auto kan meenemen. En heeft u maar één sleutel ontvangen bij de aankoop van uw auto, dan kunnen wij een extra sleutel voor u leveren en programmeren.

Contact

Wilt u weten of alle sleutels van uw auto ook echt in uw bezit zijn? Neem dan contact met ons op via T 0416-691396 of via de online afspraak planner.

Reacties (0)

Reactie toevoegen
Vul het formulier hieronder in om als eerste te reageren op dit artikel.

Reageren op het artikel

© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service