Recent

Audi A4 Cabriolet (8H) dak storing

Cabrioletdak Audi A4 gaat niet open

Carbio rijden is een leuke bezigheid. Zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar doorbreken verschijnen de open daken weer in het straatbeeld. Vooral met een volautomatische cabriodak bediening is het een geweldige ervaring om een cabrio te rijden.

De Audi A4 Cabriolet uit bovenstaand filmpje kampt met een storing in de automatische dakbediening. Duidelijk te zien is dat de kapconstructie soms hapert tijdens zowel het openen als het sluiten van het cabriodak.

Diagnose stellen aan het cabriodak

We voerden een meting uit met onze automotive labscoop aan de dakbediening. Het meetresultaat laat duidelijk zien waarom de dakbediening hapert. De stroom die door de elektromotor van de hydraulische pomp loopt stort in.

De meting uitgevoerd met de automotive labscoop laat duidelijk zien waarom de dakbediening hapert

Alternatief voor ontzettend peperdure Audi reparatie

Een nieuwe hydraulische pomp met elektromotor van Audi is pittig geprijsd. Wanneer we ook nog rekening houden met het feit dat ook een nieuw kleppenblok van een slordige 1000 euro nodig is en de montage van het geheel dan wordt het herstel van de cabriolet bediening peperduur.

De hydraulische pomp met elektromotor van Audi is een kostbaar onderdeel

Wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief. We kunnen een volledig gereviseerde hydraulische pomp met elektromotor leveren tegen een veel gunstigere prijs. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Openen van het cabriodak

Na de reparatie opent het dak van de Audi A4 cabriolet weer perfect. 

Sluiten van het cabriodak 

Ook het sluiten van de kapconstructie verloopt weer vlekkeloos. 

Contact

U kunt ons bereiken via T 0416-691396. Een email sturen kan natuurlijk ook. Gebruik daarvoor het formulier op onze website.


Vragen of opmerkingen?

Onderwerp
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoon
Bericht*
Autobedrijf Wout Bouman verzekert mij met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met mijn persoonlijke gegevens conform de Wet op de Privacy en belooft daarmee deze gegevens niet te verstrekken aan derden.
© 2018 | Autobedrijf Wout Bouman | Bosch Car Service